Det finns ingen video

Nu finns bilder från revyn att beskåda. Klicka på länken ovan, bilder från revyn så finns bilderna där.

Premiär 19 januari. Boka på:https://www.nortic.se/dagny/event/20284

Välkommen till SkärgårdsTeatern & Vågskvalp´s Hemsida

SkärgårdsTeatern & Vågskvalp´s Info & Nyhetsbrev. Önskar Du också ta del av vårt nyhetsbrev? Maila oss din mailadress så fixar vi det.

God Jul önskar SkärgårdsTeatern & Vågskvalp

SkärgårdsTeaterns julhälsning spelades denna gång in i vackra Djurö kyrka

Nu finns vår radioteater att lyssna på www.vagskvalp.libsyn.com
En pjäs om att duga som man är. Välkommen att lyssna

Carl Anton och Lena

SkärgårdsTeaterns Egen Podcast se mer under fliken Vågskvalp

Tittut...

Skärgårds entrepenören Bosse Österman lär dyka upp 2018 också med nya ideér och projekt

SkärgårdsTeatern & Vågskvalp

"Fikaövning" En av sommarens vackraste dagar.

Nästan så långt österut som man kan komma i Stockholms län ligger Djurö, Vindö, Stavsnäs och där håller SkärgårdsTeatern till.

Bland kobbar och skär och salta vågor har de flesta av oss sin hemvist och här trivs vi bra. Dock saknade vi en förening för vuxna och fullvuxna som vill pröva på och pyssla med teater och allt som hör teater till, så vi startade en sådan förening och kallar den SkärgårdsTeatern med Vågskvalp.

Redan innan vi skapade SkärgårdsTeatern medverkade vi i olika teaterprojekt lokalt här på Djurö.Bilder och info om våra spelningar både före SkärgårdsTeaterns födelse och efter samt glimtar ur kommande projekt hittar Du under fliken "ur arkivet".

Vad sysslar ni med nu då? kanske Du undrar; tja, det är bl.a att skriva manus till en ny revy, vi har  spelat 9 föreställningar av Fröken Julie i gamla byskolan i Stavsnäs 2016. 11 föreställningar av Strindbergs " Ett drömspel" 2017, och repar Hemsöborna just nu 2018.Vi skapar ett nytt avsnitt till vår podcast varje månad,med inläsning och intervjuer och reportagen,  Vi har skapat och spelat in vår första radioteater. Nämligen Rödluvan och vargen - fast ändå inte. En superaktuell pjäs om att duga som man är och att alla behövs. Du kan lyssna till den på www.vagskvalp.libsyn.com den har avsnitts nr 19/2017. Däremellan spelar vi in julhälsningar och videosnuttar som Du kan se på Youtube om du letar upp SkärgårdsTeatern med Vågskvalp.

Om Du som läser detta vill vara med eller tycka det skulle vara kul att prova på det här med podcast och teater, kläder eller rekvisita så är du hjärtligt välkommen för det finns alltid plats och alltid något att göra och hjälpa till med i SkärgårdsTeatern. Så tveka inte utan kom med!

Och om det är något Du undrar eller vill fråga så gör det via mail eller tel till vår ordförande. All kontaktinfo hittar Du under;  "så här når du oss"

Under hösten -18 samt jan/feb-19 repar och spelar vi vår revy "Manne(n) från Lådna. Premiär 19 jan. Välkommen!

Mer om oss

I nuläget är vi 14 medlemmar med blandad erfarenhet av teater, film och radio. En del har mycket erfarenhet andra ingen alls. Det är det som är det fina i kråksången, för vi har en gedigen erfarenhet av mycket. Då de flesta av oss är 50+ och en del t.om 50++😀och det betyder att vi alla har livserfarenheter och kontakter som är värdefulla för vår teater och våra projekt!

 Vi har en målsättningsplan. Det har vi. Men det absolut viktigaste och det vi inte tullar en millimeter på, är att vi har och ska ha KUL. Vi växer tillsammans i samförstånd, respekt och glädje. Och vi skapar, provar, testar, spånar,misslyckas och lyckas tillsammans. Det viktigaste är att vi har KUL under tiden och det HAR vi.

Detta skapar de bästa förutsättningar för våra kommande projekt tror vi.

Kort sagt, det här är ett härligt gäng att vara med i om Du som läser detta känner att Du kanske skulle vilja komma med och lära känna oss lite bättre, så är Du hjärtans välkommen.

Alla kontaktuppgifter hittar Du i sådana fall under fliken: "Så här når Du oss" ovan.

Och Du....VÄLKOMMEN

 

SkärgårdsTeaterns egen " Lille havefrue"